Βαθμολογία

Η τιμωρία ήρθε από τον Θάνο!

Το Καλαμάκι έχασε σωρεία ευκαιριών στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ελευθεριακό και το πλήρωσε με το γκολ του Θάνου στις καθυστερήσεις του αγώνα, που χάρισε την νίκη στην ομάδα του(0-1).

Η πρώτη καλή στιγμή για το Καλαμάκι ήρθε στο 10', όταν ο Ρόιδος έπιασε το σουτ και ο γκολκίπερ του Ελευθεριακού απομάκρυνε. Νέα μοναδική ευκαιρία στο 24', όταν Σφέτσος Α. έκανε μια πανέξυπνη λόμπα με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διώχνουν την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, στο 35' το σουτ του Σφέτσου Α. κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Οι χαμένες εκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τους Ρακιντζόγλου και Φλαμούρ στο 60' και στο 65' αντίστοιχα να μην μπορούν να νικήσουν τον Καλογιάννη.

Κάπου εκεί άρχισε να στέλνει τις προειδοποιητικές του βολές ο Ελευθεριακός, που είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 67' και στο 73' με Θάνο και Τσακμακίδη.

Στο 69' το Καλαμάκι ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ρακιντζόγλου εντός περιοχής, ενώ στο 80' ο Τζαβέλλας που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Καλογιάννη.

Και αφού οι γηπεδούχοι έχαναν τις ευκαιρίες, ήρθε στο 90'+2' ο Θάνος να εκμεταλλευτεί το λάθος του Συράκη που μπερδεύτηκε με αμυντικό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους παηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις

Καλαμάκι (Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Τζαβέλλας, Παπαδημητρίου, Ντινούλης, Καλόγηρος, Παπαδούλης, Φλαμούρ, Ρόιδος (60' Καράτζης Θ.), Ρακιντζόγλου, Σφέτσος Αλ., Σφέτσος Κ.

Ελευθεριακός(Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Καλογιάννης, Παπαχρήστος, Αφροξυλιάς, Δεληγιάννης, Δάλλας, Κατσής, Τσίλης, Γκίνης, Γκαραβέλης (60' Ακριβοσούλης), Τσακμακίδης, Θάνος.

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Α., Τσιτρούλης Θ., Σουλιώτης Ν.