Βαθμολογία

«Θύελλα» στο Γιώργος Μητσιμπόνας

Νίκη πήρε η Θύελλα Ελάτειας μέσα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», όπου και κέρδισε με σκορ 1-2 τον Ιπποκράτη, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν μπροστά στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και έτσι όχι μόνο ισοφαρίστηκαν, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο γκολ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 1ο λεπτό, όταν ο Ζδράγκας έδωσε στον Μπλιώνα και αυτός δοκίμασε ένα σουτ από αριστερά με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 6’ ο Ζδράγκας δοκίμασε ένα σουτ εξ’ επαφής από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γεωργιάδης απέκρουσε με το πόδι.

Τελικά, στο 23’ ο Ιπποκράτης κέρδισε πέναλτι για χέρι του Στογιάννη μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτσιμάνης που ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας.

Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να αντιδράσουν και έτσι στο 27’ ο Χαλίτσιος έβγαλε μια μπαλιά από δεξιά για τον Μπλιώνα και αυτός αφού «κρέμασε» τον Γεωργιάδη, ισοφάρισε σε 1-1 για την Θύελλα.

Στο 43’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κουτσιμάνης βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσουρούμπα, ο οποίος αρχικά απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Μαρκολέφας έπιασε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Ελάτειας.

Στο δεύτερο μέρος, η Ελάτεια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζδράγκα στο 51’, το σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά, στο 77’ μετά από σέντρα του Στογιάννη, ο Γκουγκουλιάς βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή όπου και έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

Ιπποκράτης(Βασίλης Κουτσιμάνης): Γεωργιάδης, Ραπότικας, Κώτσιας(79′ Μπατζογιάννης), Κουμαντζέλης, Τσικρικάς(67′ Καρανίκος), Ροκούδης, Μαρκολέφας, Μπούζο, Φωτίου, Κουτσιμπάνης(46′ Μούσιος), Κουτσιμάνης.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Κουτσουρούμπας, Δελητζάνης, Γεωργαντάς, Γκουγκουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Πάσχος, Μπλιώνας, Χαλίτσιος(88′ Ζιάρρας), Κολονιώτης(79′ Χατζής), Ζδράγκας(56′ Κίτσιος).

Διαιτητής: Κακάνης Βοηθοί: Ντίνου, Μίχος.