Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Σαμαράς

Νίκη με το «αγγλικό» 4-3 πήρε η Δήμητρα Αγιάς, απέναντι στην Ομόνοια Λάρισας ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Σαμαρά, που πέτυχε χατ τρικ και χάρισε έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 15’ ο Γκόνας είχε δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σαμαράς έδωσε στον Τσάμπα και αυτός έκανε το 1-0. Στο 32’ ο Σαμαράς, με ατομική προσπάθεια, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Γιαννακός μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Δούρος στο 50ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, όμως, ανέλαβε ο Σαμαράς που στο 65’ έκανε το 3-2, για να ισοφαρίσουν δύο λεπτά αργότερα σε 3-3 οι φιλοξενούμενοι με τον Δημητρέλη. Τελικά, ο Σαμαράς πέτυχε το 4-3 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δήμητρα Αγιάς(Δημήτρης Στάθης): Ανδρίτσος, Κουρούκας, Βελής, Κουλουκτσής, Χαϊδούσης, Μπίμπας, Γιουρέλης(75’ Γέρακας), Φλώρος(65’ Χριστοδούλου), Τσάμπας, Σαμαράς, Τσαγκαλάς.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Σκούρας, Δούρος, Γαρνέλης(60’ Σέντζας), Αγγλόπουλος, Κοκόβας, Μπίλης, Μαστρογιώργος, Γκόνας(46’ Γιαννακός), Κυριακίδης(70’ Πιτσίλκας), Δημητρέλης, Μπέτσης.