Βαθμολογία

Μοιρασιά στο Ελευθεραί

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο όμορφο γήπεδο του Ελευθεραί, όπου η τοπική ομάδα αναμετρήθηκε με τα Βούναινα στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ. Τελικό αποτελέσματα 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Αρκετές φάσεις στο ματς, από νωρίς στο 15’ ο Καββαδίας εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση του αντιπάλου του και με απευθείας σουτ έκανε το 1-0.

Στο 20’ ο Καββαδίας σε τετ α τετ που βρέθηκε δεν κατάφερε να σκοράρει, κατά τον ίδιο τρόπο αστόχησαν και οι Ευστρατίου και Ντάλλας και η επόμενη φάση ήταν για τα Βούναινα όταν στο 30’ ο Φαρμάκας από φάουλ μέσα στην περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 60’ ο Φαρμάκας από στημένο φάουλ δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς έσωσαν την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή. Στο 80’ ο Κατσιαβριάς έκανε μια ωραία κεφαλιά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 85’ ο Ευστρατίου έκανε ένα ωραίο σουτ η μπάλα όμως δεν βρήκε δίχτυα και στο 90’ ο Λαζαρίδης σε μοναδικό τετ α τετ δεν σημείωσε τέρμα.

Ελευθεραί (Γιάννης Μπάγκας): Μπακαρός, Αντωνόπουλος, Κατσιαβριάς, Σαράντης, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Ντάλλας, Ευαγγέλου, Καββαδίας, Ευστρατίου, Κουτρουμπής (70’ Καραγιάννης).

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τρίτοπουλος, Κωσταρέλος, Παλάσκας, Φαρμάκας, Σάλτας, Γκέκας, Μερτζανίδης (80’ Λαζαρίδης), Τσαπράζης Σ., Χατζηλιάδης (60’ Δαούλας), Τσαπράζης Κ. (65’ Κοκκάλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης Αντ., Μουτζουρούφης Αθ., Σπανούλης Β.