Βαθμολογία

Είχε «άστρο» στην Μελία

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, αφού κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Μελία την τοπική ομάδα με σκορ 0-1 και να πάρει έτσι το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65’ με τον Ευαγγέλου, ενώ απείλησαν και με τους Ζαφειρούλη και Μπουτίνα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι στο 80’ είχαν ένα δοκάρι με τον Μητσιάκο Τ., με την μπάλα στην συνέχεια να σκάει κάτω και την ομάδα της Μελίας να υποστηρίζει πως η μπάλα πέρασε την γραμμή, ωστόσο ο διαιτητής δεν το μέτρησε ως γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έκανε ένα σουτ στο 87’ αλλά το έπιασε ο Γάτσιος. Έτσι, ο Αστέρας κατάφερε να φύγει από την Μελία, έχοντας πάρει το τρίποντο της νίκης και έχοντας ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Δήμας, Δαλαμπύρας(70’ Αγγελακόπουλος Χρ.), Κουσιάς, Παπαγεωργίου, Ράντζας, Κολοβός, Μπακλαβάς, Γαρυφαλλόπουλος Δ., Χατζόπουλος, Κόγιος(70’ Μπακάλης), Μητσιάκος Τ.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Γάτσιος, Παπαϊωάννου, Τζεμολάρι, Βαλώζος, Καραπέτσας, Γουρνάρης(75’ Κουρούπης), Μπουτίνας, Σάββας(70’ Τσίντζος), Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Μητός(70’ Λιάγκας).