Βαθμολογία

Πήρε μπροστά ο Δωτιέας!

Μπορεί στο πρωτάθλημα το ξεκίνημα του Δωτιέα να μην ήταν καθόλου καλό, παρόλα αυτά την Κυριακή το απόγευμα ο ιστορικός σύλλογος έκανε ένα νέο ξεκίνημα! Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου κατάφερε έστω και στα πέναλτι να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής αφού επικράτησε του Πύρασου Νέας Αγχιάλου (0-0 κ.δ. και παρατ., 3-4 πεν).

Η Λαρισινή ομάδα είχε για κορυφαίο τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη αφού απέκρουσε δύο πέναλτι και χάρισε στη νίκη – πρόκριση της ομάδας του. Ο Χότζα για την Αγιά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 66ο λεπτό, ενώ ο Δωτιέας είχε μεγάλη φάση στο 80′ με τον Δημολιό.

Σε γενικές γραμμές το ματς δεν ήταν καλό, με λίγες φάσεις αλλά στο τέλος κατάφερε ο Δωτιέας να πάρει τη νίκη στην παράταση και να κάνει από εδώ και πέρα ένα νέο ξεκίνημα αφού η ομάδα έχει σίγουρα μεγάλες δυνατότητες.

Πέναλτι
Βαρουξάκης (γκολ, 1-0)
Σπ. Γκάγκας (γκολ, 1-1)
Κοκκίνης (γκολ, 2-1)
Π. Κοντοβάς (γκολ, 2-2)
Κουρδής (οριζόντιο δοκάρι)
Μπασδάνης (γκολ 2-3)
Πετρουζέλης (γκολ, 3-3)
Γ. Κοντοβάς (απέκρουσε ο Σταυράκης)
Λεμά (γκολ, 4-3)
Στεφανής (απέκρουσε ο Σταυράκης).

Πύρασος: Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Γκίκα (46′ Κίτσος), Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος (62′ Μυργιώτης), Τσιουρέλης (41′ Λ. Γκάγκας), Π. Κοντοβάς, Αναστασίου.

Δωτιέας Αγιάς: Σταυράκης, Γούτος, Χότζα, Κοκκίνης, Κουρδής, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης (108′ Βαρουξάκης), Ντακούλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον (97′ Λεμά), Σωτηρόπουλος (60′ Δημολιός).

Χρήστος Γκατζούλης