Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» ανάμεσα στον Τοξότη και τον Πανιώνιο (1-1). Ο αγώνας διεξήχθη για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν ένα μέτριο πρόσωπο στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη να προσπαθούν να αλλάξουν την εικόνα τους. Ο Πανιώνιος ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις και έδειξε πως διαθέτει μια καλή ομάδα που έχει και αρκετό ταλέντο, αλλά και έμπειρους παίκτες.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και στο φινάλε πήραν από έναν βαθμό. Στο 3’ ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τσέλα του Τοξότη έκανε λάθος γύρισμα και η μπάλα κατέληξε στην εστία της ομάδας του (0-1). Δύο λεπτά αργότερα ο Ευθυμίου Παν. πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Τοξότη.

Στο 15’ ο Τσούτσος έκανε ένα ωραίο σουτ, με την μπάλα όμως να σταματάει στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελιζόπουλος Κ. έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 65’ ο Κίτσα Γ. έκανε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Εννέα λεπτά αργότερα ο Σαπουνάς έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Ευθυμίου Ν. απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 83’ ο Τοξότης έφερε το ματς στα ίσα. Ο Παλαμίδας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Πεζής από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτζος, Καρέλης, Ζιάκος (33’ λ.τ. Κορομηλάς), Ράπτης, Τσέλα, Τσούτσος, Σαπουνάς, Κάνος (57’ Νταναβάρας), Πεζής, Παλαμίδας, Γκαραβέλης (36’ Σούμας).

Πανιώνιος (Δημήτρης Παπαδημητρίου): Ευθυμίου Ν., Βασιλείου (70’ Στρατής Δ.), Στρατής Π., Κάνης, Καρδαμήλης, Σκέντζας, Ελιζόπουλος Κ., Ευθυμίου Παν., Κίτσας Γ., Κίτσας Γερ. (83’ Ευθυμίου Π.), Δημόπουλος (68’ Φλώρος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος Σ., Δήμου Γ., Παλαμίδας Ν.