Βαθμολογία

Εύκολα και απλά ο Άγιος Θωμάς

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, ο Άγιος Θωμάς που κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική την Ακαδημία Φαρσάλων με σκορ 3-1 και κατέκτησε έτσι το πρώτο του τρίποντο στην κατηγορία.

Η ομάδα της Λάρισας, έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς, όταν μόλις στο 1ο λεπτό ο Εμμανουήλ δοκίμασε ένα σουτ και ο Γιαννούλας έδιωξε σε κόρνερ. Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 4’ ο Εμμανουήλ βρήκε τον Καρασίμο και αυτός από κοντά έκανε το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 26’ κάνοντας το 2-0, ενώ συμπλήρωσε και χατ τρικ στο 32’ όταν και έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που προσπάθησε να κάνει η ομάδα των Φαρσάλων ήταν να μειώσει σε 3-1, χωρίς όμως κάτι περισσότερο. Επιπλέον, ο Άγιος Θωμάς είχε ευκαιρία με τον Αραπατσάνη στο 85’ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καλούσης έστειλε την μπάλα άουτ.

Άγιος Θώμας(Βασίλης Κυριάκος): Λιούτας, Τσιάρας, Πανέτσος, Μπαρτζιάλης, Πρασσάς, Συρούκης(16’ Νεράντζης λ.τ.), Καλούσης, Ευαγγέλου(65’ Αραπατσάνης), Καρασίμος(75’ Καραούλας), Εμμανουήλ, Καραγιάννης.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Μάρκου, Δημακόπουλος, Ροσόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Τύμπας, Καψιώχας, Μουστάκας, Αναγνώστης, Μισαηλίδης.

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Γιάντσης, Γκαραβέλης.