Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι

Η Άρσεναλ πλήρωσε το τραγικό λάθος του Φλαμινί και την αστοχία της, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 με την Τότεναμ, η οποία ήταν φανερό πως είχε κατέβει στο «Έμιρεϊτς» για να μην χάσει.

Το ματς ήταν ένας μονόλογος των «κανονιέρηδων», στους οποίους όμως έλειψε η τελική πάσα και εκτέλεση, με αποτέλεσμα να πάρουν μόνο την ισοπαλία, που τους αφήνει έξι πόντους μακριά από την κορυφή μετά από 6 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 56' όταν ο Φλαμινί πούλησε την μπάλα στην μεσαία γραμμή με ένα παιδικό λάθος και ο Τσαντλί με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ πίεσε ασφυκτικά και επιτέθηκε μαζικά για να ανατρέψει την κατάσταση. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 74' με σουτ του Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Τότεναμ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τσέιμπερς, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ (63' Αλέξις Σάντσεζ), Αρτέτα (28' Φλαμινί), Ράμσεϊ (46' Καθόρλα), Οζιλ, Τσάμπερλεϊν, Γουέλμπεκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ (83' Ντάιερ), Καπού, Μέισον, Τσαντλί (80' Μπενταλέμπ), Έρικσεν (62' Λένον), Λαμέλα, Αντεμπαγιόρ.