Βαθμολογία

"Βρόντηξε" με το καλημέρα ο Όλυμπος Γόννων

Επιβλητικότατος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι εμφανίστηκε ο Όλυμπος Γόννων, ο οποίος διέσυρε εκτός έδρας τους Λύκους Λάρισας με το εμφατικό 0-5 και έστειλε... μηνύματα ενόψει του φετινού πρωταθλήματος. Βέβαια, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού οι Λύκοι δεν ήταν τόσο κακοί αγωνιστικά για να δεχθούν πέντε τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο η λαρισινή ομάδα είχε την πρωτοβουλία κινήσεων και την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις, κάτι που έκανε με ο Όλυμπος Γόννων στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22', όταν ο Καραδούκας πήρε την μπάλα από το κέντρο και έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή, που πλάσαρε ιδανικά τον Μπουρονίκο για το 0-1.

Η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο μέρος και με το "καλησπέρα"  ο Τσιρονίκος με σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 0-2.

Στο 49' ο Καραδούκας με πλασέ μέσα από περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το 0-4 έγινε στο 61', όταν ο Ντόι με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Μπουρονίκο να μαζέψει για τέταρτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 77ο λεπτό ο Καλούσης, που βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και πέρασε και τον γκολκίπερ των Λύκων για να βάλει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι συνθέσεις

Λύκοι Λάρισας (Σάκης Καλαμάς - Λευτέρης Λελέδης): Μπουρονίκος, Τζήκας, Καψάλης, Μήτρος, Ντριβαλάς, Σπανός (80' Τούλας), Λιτζερίνος, Γεωργούλας, Κουτσογιώργος ζ(70' Μάνης), Μπέρσι (60' Αλεξανδρής), Τσορλιάνος.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Ρημαγμός, Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαργεγκάι, Τσούγιας, Ντόι, Τσιρονίκος (78' Πραγκαφίλης), Καλούσης (83' Μάτζιαρης), Καραδούκας (64' λ.τ. Κυρίτσης), Ριζούλης.

Διαιτητές: Κοντοβασίλης Γ., Ζαχαρός Β., Δεληγιάννη Ε.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης