Βαθμολογία

«Άλωσε» τους Χαλκιάδες ο Διογένης

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε μέσα στους Χαλκιάδες ο Διογένης Λάρισας επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου για την πρώτη αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τους Νιαβή και Νασιούλα να χάνουν τετ α τετ, ενώ ο Λαβδάρης είχε και δοκάρι με κεφαλιά στο 68ο λεπτό του αγώνα.

Τελικά, η ομάδα της Λάρισας κέρδισε ένα πέναλτι στο 70’ από τον Ανέστη Ρουμάνη των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάγγος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο καθώς στο 60’ αποβλήθηκε ο Κολώνας.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Δημουλάς, Κυριάκου, Ρουμάνης Αν., Λαβδάρης, Ρουμάνης Αντ., Μαμάτσας(80’ Χαρμπής), Παπακωνσταντίνου, Μητσιόπουλος(50’ Λαζαρίδης), Νασιούλας, Νιαβής.

Διογένης Λάρισας(Γιώργος Κύργιας): Κουμπούτσογλου, Γιαννάκης, Αδάμου(40’ Ντελόπουλος), Κύργιας, Κολώνας, Μιχαήλ, Κοντολώσης, Μάγγος, Λαϊνάς(55’ Τσαπατώρης), Βολιωτόπουλος, Βουλγαράκης(61’ Καρλιάμπας).