Βαθμολογία

Επιβλητική η Ελασσόνα 2013

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία η Ελασσόνα 2013 που κέρδισε την πρώτη αγωνιστική τον Ηρακλή Πλατανουλίων με σκορ 4-0 και κατέκτησε έτσι το πρώτο της τρίποντο για φέτος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 35ο λεπτό, όταν Μπούτλας και Θώμος συνδυάστηκαν όμορφα, με την μπάλα να καταλήγει στον Γκαλίτσιο, που με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μουλογιάννη και αυτός έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα διπλασίασε τα τέρματα της από το 48’ όταν ο Γκαλίτσιος βρήκε με σέντρα τον Μουλογιάννη στην περιοχή και αυτός διπλασίασε τόσο τα τέρματα της ομάδας του, όσο και τα προσωπικά του, κάνοντας το 2-0. Το 3-0 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργούλα, ενώ στο 70’ Φακής και Γκαλίτσιος συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να μεταβιβάζει στον Καλτέκη που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ στο 55’ και το 75’ όταν και στις δύο περιπτώσεις ο Τσοπάνογλου με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Γελαδάρης, Μίχης, Μπαντής(55’ Καλτέκης Ι.), Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Γκαλίτσιος, Μπούτλας, Τριανταφύλλου, Μουλογιάννης(48’ Φακής), Θώμος(65’ Γιώτσας Ν.), Καρυπίδης.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιώργος Ματράκης): Αλεξούλης Ρ., Αλεξούλης Α., Καρκατζιάς, Τσάτσος, Ματράκης, Ζαμπόγιας, Τσοπάνογλου, Αλμπάν, Μπαντής(60’ Αγγέλης), Πινιάρης, Τανάγιας(70’ Κωστίμπας).