Βαθμολογία

Άστραψε και βρόντηξε ο Κεραυνός Δένδρων!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ, ο Κεραυνός Δένδρων επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-2 του Βρυοτόπου έχοντας την απόλυτη κυριαρχία τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ήταν η ομάδα που έκανε τις περισσότερες φάσεις και θα μπορούσε με περισσότερο τύχη να είχε διευρύνει και άλλο το σκορ. Στο 2’ από φάουλ του Σκριάπα η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 5’ σουτ του Γκαμέτσα για τον Βρυότοπο και οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Στο 25’ ο Γκατής γύρισε στον Κατσιαβριά ο οποίος έκανε με πολύ ωραίο σουτ το 1-1.

Στο 30’ ατομική προσπάθεια του Μπάκου αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-2. Στο 35’ ο Κατσιαβριάς βρέθηκε πολύ κοντά στο τέρμα αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 40’ ο Αγγελής σούταρε μόνος του, η μπάλα άουτ.

Στο 70’ ο Αγγελής βρέθηκε τετ α τετ, απέκρουσε ο Μάνος. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπακού έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μάνος. Στο 75’ κεφαλιά του Δεληχρήστου από σέντρα του Σπυρόπουλου, λίγο άουτ. Στο 82’ ο Μανδραβέλης έκανε ένα σουτ η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ. Στο 88’ από φάουλ, ο Δεληχρήστος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το τελικό 1-2 ήταν πολύ λίγο για τον Κεραυνό Δένδρων αφού είχε τις κλασσικές ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ. Από την άλλη ο Βρυότοπος παρουσιάστηκε αρκετά αγχωμένος στην πρεμιέρα.

Βρυότοπος (Χρήστος Πετρίκης): Μάνος, Ψύρρας (75’ Μέγας), Χατζηλιόντας (85’ Τζαρτζάνας), Κανάκης, Λέτσιος, Λιάκος, Γκαμέτσας, Μπαρούτας (65΄Μπιζιώτας), Δεληχρήστος, Σπυρόπουλος, Μανδραβέλης.

Κεραυνός Δένδρων (Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Τασιούλας, Παπαοικονόμου, Ντόνας, Σκριάπας, Γκατής, Τσούτσας, Μπάκου, Αγγελής (75’ Ρένο), Γκατής, Κατσιαβριάς (65’ Μαργαρίτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Ντανταλής Αρ., Ρουπέλας Ι.