Βαθμολογία

(Τεσ)σάρωσε στην πρεμιέρα το Κιλελέρ!

Το Κιλελέρ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην νεανική ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων, την οποία και διέλυσε εντός έδρας με 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι παίχτηκε περισσότερο στην δύναμη και τις μονομαχίες, με τους νεαρούς και άπειρους παίκτες της Αναγέννησης να δυσκολεύονται αρκετά όπως ήταν φυσικό.

Οι γηπεδούχοι έστειλαν την προειδοποιητική βολή στο 16', όταν και είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Τσαμπάζη.

Στο 20' ο Κοκότσικας με απευθείας χτύπημα φάουλ έβαλε το Κιλελέρ μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βασίλη Δραγατζίκη εμφανίστηκε ακόμη πιο καταιγιστική και στο 55' ο Χατζηλαδάς, που συνδυάστηκε ωραία με τον Μπακαλό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 63' με τον Τσαμπάζη να πετυχαίνει με σουτ το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 65' Ζιόμπουρας δεν μπόρεσε να νικήσει με απευθείας χτύπημα φάουλ τον Γκατζανά, που απομάκρυνε την μπάλα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό ο Χατζηλαδάς με σουτ από το ύψος περιοχής.

Οι συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατσίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Φιλοκώστας (65' Σπανός), Κοκότσικας, Μπαλάς, Γούσης, Χατζόπουλος (46' Χατζηλαδάς), Κασσιός, Γουρνάρης, Μπακαλός, Τσαμπάζης (75' Νασιούλας).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Βασίλης Κατσανούνης): Γκατζανάς, Δημητρόπουλος, Μπουλάρι, Μπόγκας (72' Μουτκανάς Ε.), Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Θεοχάρης Ι. (85' Ψαρογιώργος), Αλεξίου, Τζερεμές, Τράντος, Θεοχάρης Ε. (65' Χριστοδούλου).

Διαιτητές: Βασιλός Αθ., Γκόγκος Η., Διαμαντής Χ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης