Βαθμολογία

Το τρενάκι αναχώρησε με οδηγό τον Κατσαμάκα!

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Σ.Σ. Ραψάνης στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησε στο Πουρνάρι της τοπικής Αναγέννησης με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κατσαμάκας με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος, για το οποίο όμως διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήρθε στο 20' με το σουτ του Γεροκώστα να περνά λίγο άουτ.

Στο 30' οι ισορροπίες άλλαξαν, αφού ο Θωμάς Κρητικός αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε διάστημα δύο λεπτών και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερη από μια ώρα παιχνιδιού.

Στο 35' έλαβε χώρα η φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα, καθώς υποστηρίζουν ότι στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κατσαμάκας, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στον Τατία, που έκανε τελικά την παράβαση. Παρά τις διαμαρτυρίες η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε, το πέναλτι εκτελέστηκε κανονικά και ο Κατσαμάκας έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 75' η ομάδα της Ραψάνης έφτασε κοντά στο 0-2, όμως η προβολή του Κατσαμάκα μετά από παράλληλη πάσα του Μπύρου πέρασε μόλις άουτ.

Η Αναγέννηση πίεζε ασφυκτικά για να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχει. Πιο σημαντική αυτή του 80ου λεπτού, όταν ο Κακαγιάννης από γύρισμα Ζαϊρέ, σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Σδούγκα να μπλοκάρει την μπάλα.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Σ.Σ.Ρ. πανηγύρισε την νίκη

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Πατσώνης, Παλαμιώτης, Ζαϊρές, Κρητικός Θωμ., Βασίλιεφ, Τατίας (65' Κρητικός Μ.), Γκατζώνης, Γεροκώστας, Γκαντόγλου (80' Δημουλός), Ρακιντζόγλου (75' Κακαγιάννης).

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Σαχπαζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Β., Βάσος (70' Σινάνι Κ.), Κουτσάκης, Κούμε (80' Σινάν), Γκαραγκούνης Ντ. (55' Ντιντής), Μπούρος, Κατσαμάκας.

Διαιτητές: Σουλιώτης Ν., Γουδουλάκης Αθ., Γούλας Ι.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης