Βαθμολογία

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε ο Φαλανιακός!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου αγωνίστηκαν δύο ιστορικές ομάδες του νομού μας, Φαλανιακός και Δόξα Βλαχογιαννίου έμειναν στο 1-1 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από νωρίς στο 1’ ένα όμορφο σουτ του Αλεξανδρή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 25’ ο ίδιος παίκτης από φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 33’ από σέντρα του Λιόλιου πήρε ο Ξεφτέρης, πλάσαρε και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυνατό παιχνίδι στο κέντρο χωρίς αξιόλογες φάσεις, φτάσαμε στο 73’ όπου μπήκε πολύ ωραία ο Αλατάς από δεξιά, αφού πέρασε με τρίπλες την άμυνα, έδωσε στον Βαρσάμη και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 95’ έχουμε την απόλυτη ανατροπή για τον Φαλανιακό αφού κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαγεωργίου από τον Μεζίνι, το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Αλεξανδρής και χάρισε τον ένα βαθμό στην ομάδα του. Το τελικό σκορ δικαίωσε ή όχι τις δύο ομάδες, γράφτηκε όμως στο φινάλε.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης, Μανακούσιος, Πανταζής, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Φατούρας (47’ Ιγκλέζος), Παζώλης (72’ Αλατάς), Αλεξαδρής, Βαρσάμης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αθανασούλης, Ιωαννίδης, Μεζίνι, Μήσιος Ν., Λιόλιος (72’ Παναγιώτου), Δήμος, Φαρμάκας (75’ Κουρομπίνος), Τζιόλας, Ξεφτέρης (89’ Μήσιος Δ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χρ., Τσαπράζης Α., Δήμου Γ.