Βαθμολογία

Πήρε το πρώτο της τρίποντο η Γλαύκη

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, κατέκτησε η Δάφνη Γλαύκης και μάλιστα εκτός έδρας, μιας και κέρδισε τον Κεραυνό Παραποτάμου, με σκορ 1-2 μέσα στην έδρα του. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς δείχνοντας πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 41ο λεπτό ο Σαΐτης εκτέλεσε ένα κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στον Ζυγοροδήμο που έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, μιας και στην αμέσως επόμενη φάση οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα, ο Μίχος με διαγώνιο σουτ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1 για την Δάφνη Γλαύκης.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να πετύχουν γκολ, όταν στο 70’ ο Κουκουτσέλος έδωσε την μπάλα στον Καπετάνιο, αλλά αυτός σούταρε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μίχος είχε δοκάρι για την Γλαύκη, ενώ οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν εκατέρωθεν.

Τελικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίχος έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-2, χαρίζοντας το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γουγουλιάς, Δαλακώνης, Κολοβός, Παππάς(75’ Σερίφης), Τάκε, Σαΐτης, Καρανίκας(57’ Κουκουτσέλος), Καπετάνιος, Κίτσιου(80’ Μπέτσιος).

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Υφαντής, Αλεξανδρής, Βεργής, Αγγελακόπουλος, Μπατζογιάννης(63’ Τσιώλης Ν. λ.τ.), Πίρε, Βράκας Ν.(82’ Γελαλής), Μίχος(90’+2’ Πρίφτης).