Βαθμολογία

Συνεχίζει απτόητος ο Ηρακλής Χάλκης!

Ο Ηρακλής Χάλκης κατάφερε να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και να συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Αυτή τη φορά επικράτησε στην Τερψιθέα της τοπικής ομάδας με σκορ 1-3. Η Χάλκη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο από νωρίς ξεκίνησε στο 12’ με πλασέ του Κοτάκου, ο οποίος κατέβασε όμορφα τη μπάλα με το στήθος και έκανε με σουτ το 0-1.

Στο 24’ ο Παπαδημητρίου από πάσα του Κοτάκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και στο 65’ είχαν μια πολύ ωραία ευκαιρία με τον Σιαμαντούρα και Παϊτέρη να ισοφαρίσουν. Λίγα λεπτά αργότερα στο 70’ ο Παλιούρας Δ. με ωραίο σουτ έκανε το 1-2. Συνέχισε η Τερψιθέα την προσπάθειά της για να ισοφαρίσει και στο 80’ ο Παλιούρας Δ. εκτέλεσε φάουλ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ο Ηρακλής Χάλκης είχε όμως τον τελευταίο λόγο και έτσι στο 91’ από πάσα του Σταμάτη ο Κουσιώρας Κ. έκανε με όμορφο πλασέ το 1-3, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Αγγελής (86’ Βαϊόπουλος), Παπαδημητρίου (80’ Παλιούρας Α.), Μάγγος, Τσούτσας, Καραμπούζης, Σιαμαντούρας, Παϊτέρης, Παλιούρας Δ., Τσιώμης.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ. (88’ Σταμάτης), Βογιατζής Χ. (65’ Πρίφτης), Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Κ., Κουσιώρας Ν., Παπαδημητρίου, Ρέψης (82’ Γούπας), Κοτάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χρ., Λυτροσυγκούνης Θ., Γκρέτσης Β.).