Βαθμολογία

"Πέρασε" και από τα Φάρσαλα ο Αμπελωνιακός

Από μια από τις πιο δύσκολες έδρες "πέρασε" ο Αμπελωνιακός, που νίκησε μέσα στα Φάρσαλα τον τοπικό Αχιλλέα με 2-1 και διατήρησε το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν για άλλη μια φορά επιβλητική από το 1ο λεπτό και πετυχαίνοντας δύο γκολ από ο πρώτο ημίχρονο πήρε την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 20ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Μπίκος έπειτα από πάσα του Παλάσκα πλάγια θέση.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Αμπελώνα. Μετά από κόρνερ του Γρηγορίου, ο Κακαβίτσης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκόλτσος με την δεύτερη έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.

Το δεύτερο γκολ του Αμπελωνιακού έδειξε να αφυπνίζει τους παίκτες του Αχιλλέα που στο 33' είχαν μια καλή στιγμή για να ξαναμπούν στο ματς, αλλά το σουτ του Βούλγαρη από καλή θέση πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο έδειξε να ξεκινά ιδανικά για τον Αχιλλέα, αφού στο 52' ο Τσανάκας με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μπένου μείωσε σε 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μέχρι εκεί όμως, αφού στο 70' Παλαμίδας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Γκικούδη, αλλά άνοιξε υπερβολικά την μπάλα, με συνέπεια να φύγει άουτ και να "κλωτσήσει" μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο Αμπελωνιακός στο δεύτερο μέρος είχε καλές ευκαιρίες με τους Παλάσκα, Συκιώτη και Τσετιροκλή να σφραγίσει πιο εύκολα την νίκη του, αλλά το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Αμπελωνιακός υποδέχεται στην έδρα του τον Φαλανιακό, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων αντιμετωπίζει τον Σμόλικα στην Φαλάνη.

Οι συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας Θ., Κουτσουκέρας Ν., Τσούλης, Τσανάκας Β., Τσανάκας Απ., Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Ζαγγανάς (46' λ.τ. Παλαμίδας), Μπένος, Βούλγαρης.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Πρικάκης (65' Τζαρτ'ανης), Γκόλτσος, Κοτούλας, Κούρος (75' Συκιώτης), Μπίκος, Τσετιροκλής, Γρηγορίου, Κακαβίτσης (80' Γωγάκος), Παλάσκας.

Διαιτητές: Τζήλος Αθ., Παπαδημητρίου Χρ., Αναστασίου Γ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης