Βαθμολογία

Απέδρασε με το «διπλό» ο Σμόλικας!

Ένα σπουδαία τρίποντο απέσπασε το Σάββατο το απόγευμα ο Σμόλικας στο Δαμάσι, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-1. Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή φάνηκε οι φιλοξενούμενοι να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και από νωρίς – νωρίς στο 10’ είχε δοκάρι ο επιθετικός Δάσσιος.

Πέντε λεπτά αργότερα πολύ ωραία κεφαλιά του Νεστορίδη για το Σμόλικα, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, ο Καρακάνος την ανέκοψε με το χέρι, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα και την άσπρη βούλα. Από τα έντεκα βήματα ο Μπαρούτας έκανε το 0-1 σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 30’ ο Λόλας έκανε ένα σουτ για τους γηπεδούχους με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι υπόλοιπες φάσεις ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Στο 35’ ο Πατσής βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά την τελευταία στιγμή ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε. Στο 55’ ο Δάσσιος έκανε νέο σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και το 75’ ο Πατσής βρέθηκε τετ α τετ και ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Δούκας (50’ Καλέσης), Μπακαϊμης, Τσιτουρτζής (63’ Νάκας), Καρακάκος, Τσιάλτας, Μουσιάρης (70’ Σεϊζης), Λόλας, Μπουνές, Μπουκουβάλας.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Ντούφας, Νεστορίδης, Μπαρούτας (78’ Τανάγιας Χ.), Γανός, Κόκρας (55’ Κόκκινος), Πατσής, Δάσσιος, Μανιώτης (70’ Χατζηγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Νίκζας Αχ., Πατέτσος Γ.