Βαθμολογία

Ματσάρα που ήρθε "Χ" στην Μελιβοία

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στην Μελιβοία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ, εκεί όπου ο τοπικός Φιλοκτήτης αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ σε ένα συναρπαστικό ματς με δύο ανατροπές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν να προηγηθούν στο 14', όταν ο Ταρταμπούκας με ένα πανέμορφο σουτ έξω από περιοχή και αφού πέρασε έναν αμυντικό, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Καρυώτη για το 0-1.

Η αντίδραση των γηπεδούχων όμως δεν άργησε να έρθει, αφού στο ο Ντούμος με σουτ σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Ενώ στο 35' ο Γκουντάρας έκανε την προσωρινή ανατροπή για την ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-1.

Η ομάδα του Αβέρωφ όμως είχε κι εκείνη πληρωμένη απάντηση, αφού ο Ταρταμπούκας με σουτ στην κίνηση και έπειτα από πάσα του Ελευθέρογλου, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η δεύτερη ανατροπή στο ματς ολοκληρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 62', όταν ο Ελευθέρογλου ανέλαβε και τον ρόλο του σκόρερ για να κάνει το 2-3

Ο Φιλοκτήτης όμως είχε και πάλι έτοιμη απάντηση, αφού στο 65' ο Γκιουρσάνης με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Γεωργούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλοκτήτης ταξιδεύει στην Νίκαια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ το Αβέρωφ υποδέχεται στο "Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης" τον Μαχητή Τερψιθέας.

Οι συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Καρυώτης, Πλατσάς, Κατσάνος, Λιάκος, Καρβούνης, Παπαηλίας, Γεωργούλας, Γκιουρσάνης (72' Πασιάς Π.), Ντούμος, Γκόλαντας (80' Πασιάς Δ.), Γκουντάρας Η.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Κυρανούδης (46' λ.τ. Παζιάνας), Ντούγκος, Μηνάς, Κλεισιάρης, Βαΐτσης (50' Γκουτσιούδης), Κολοβός, Τσιρβούλης, Τσινούδης, Καραγκιόζης (55' Μπάρδας Β.), Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου.

Διαιτητές:  Κορέστης Αντ., Χατζηλιώντας Α., Στεργίου Γ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης