Βαθμολογία

Πετούσε φωτιές με το καλημέρα η Ανθούπολη!

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ανθούπολης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Μυραϊκό. Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ με το συγκρότημα του Βασίλη Ταχτιντή να επικρατεί με σκορ 3-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί από τα πρώτα λεπτά, ήταν κυρίαρχοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος δίκαια πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με το καλημέρα.

Στην Επανάληψη και στα πρώτα 15 με 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αρκετά ανεβασμένοι, δημιούργησαν ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Στη συνέχεια η Ανθούπολη πάτησε… γκάζι και κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Μυραϊκός δεν παρουσιάστηκε καλός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και σίγουρα θέλει ακόμη δουλειά για να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

Από πλευράς γηπεδούχων διακρίθηκαν πολλά νέα παιδιά, εξάλλου αυτή είναι και η φιλοσοφία της ομάδας. Στους διακριθέντες ήταν σίγουρα τα αδέρφια Τσιάτα που σημείωσαν δύο γκολ και έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Όμως και οι υπόλοιποι παίκτες τα πήγαν καλά αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το φιλμ του αγώνα

14’ Ο Μαμάκος ανέτρεψε τον Τσιάτα Θ. και ο διαιτητής σωστά έδειξε την άσπρη βούλα. Από τα έντεκα βήματα ο Παπαγιαννούλης Β. έκανε το 1-0.

28’ Φάουλ ο Κατσανούλης, πολύ καλή εκτέλεση με τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

43’ Ο Τσιάτας Θ. ωραία επέλαση από αριστερά, έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Μυραϊκού να διώχνει δύσκολα.

48’ Σέντρα ο Χατζηρούφας, σουτ ο Μπακαβέλος από πλεονεκτική θέση, η μπάλα άουτ.

54’ Ο Χατζηρούφας έκανε τη σέντρα – σουτ, δύσκολα ο Καραφέριας σε κόρνερ.

56’ Ο Ασημακόπουλος έκανε ένα πολύ καλό σουτ, δύσκολα σε κόρνερ Κωτέλης.

59’ Κόρνερ ο Σαπουνάς, προβολή ο Χατζής, δύσκολα μπλοκάρει ο Καραφέριας.

63’ Ο Νικολακόπουλος έκανε ένα ωραίο σουτ, μπλόκαρε όμως ο Κωτέλης.

65’ Ο Σκορδίλης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, το σουτ που επιχείρησε πέρασε όμως άουτ.

75’ Ο Σκορδίλης έδωσε την ασίστ στον Τσιάτα Κ. και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

93’ Ο Τσιάτας Θ., με δυνατό σουτ κάνει το 3-0.

Ανθούπολη (Βασίλης Ταχτιντής): Κωτέλης, Τσιάτας Κ., Μπακαβέλος (84’ Μακρυνίκας), Χατζής, Παπαγιαννούλης Β. (67’ Νίκου), Παυλίδης, Χατζηρούφας, Βλησσαρούλης, Σκορδίλης, Παπαγιαννούλης Σ. (58’ Σαπουνάς), Τσιάτας Θ.

Μυραϊκός (Βασίλης Τσιάρας): Καραφέριας, Αρχοντής (55’ Μποζαρλής), Κωσταρέλος, Μαμάκος, Μπιάτσιος, Μπαντούλης, Τσιάρας, Ασημακόπουλος (75’ Deogionaj), Καραμάνης, Κατσανούλης (67’ Τουρβάτσιος), Νικολακούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Ρεντόπουλος Ι., Αθανασούλας Λ.