Βαθμολογία

To απόλυτο μηδέν στην Νέα Πολιτεία

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, Αστραπή Νέας Πολιτείας και Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην έδρα της πρώτης. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με τους παίκτες των δύο ομάδων να περιορίζονται σε σκληρές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, που τελικά δεν έβγαζαν κάτι το ιδιαίτερο.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 14ο λεπτό για την Αστραπή, με τον Αρσένη να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 28' ήρθε και η σειρά της Δήμητρας να απειλήσει. Ο Κοταρέλας εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, όμως ο Φατούρας που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έδειχναν να βρίσκουν ρυθμό και παρουσιάστηκαν ελαφρώς καλύτερες στον αγωνιστικό χώρο.

Η Αστραπή είχε μια καλή στιγμή στο 60', όταν ο Κυριάκος έκανε το πρώτο σουτ που κόντραρε στα σώματα και ο Καλτσάς το δεύτερο που πέρασε άουτ, ενώ στο 78' ο Φλώρος δοκίμασε το πόδι του από μακριά με τον Παναγιωτόπουλο να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

Στο 79' η Δήμητρα βρέθηκε με αξιώσεις μπροστά από την περιοχή της Αστραπής, όταν ο Κοταρέλας έσπασε με τακουνάκι την μπάλα για τον Πάσσο, το σουτ του τελευταίου όμως έφυγε άουτ.

Η καλύτερη ευκαιρία στο ματς δημιουργήθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 80'. Ο Σπανός που πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε δύο αμυντικούς, πάτησε περιοχή και σούταρε, με τον Μπρέλλα να απομακρύνει τον κίνδυνο σε πρώτο χρόνο και τους αμυντικούς του σε δεύτερο.

Τέλος, στο 90ο λεπτό ο Κοταρέλας προσπάθησε με απευθείας χτύπημα φάουλ από πολύ πλάγια να κλέψει την νίκη για την Δήμητρα, όμως ο Μπρέλλας έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ, διατηρώντας το 0-0.

Πλέον, η Αστραπή Νέας Πολιτείας στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική που ταξιδεύει στην Χάλκη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης υποδέχεται στην έδρα της τον Ηρακλή Λάρισας.

Οι συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Φλώρος, Καλτσάς, Καψιώχας (70' Σουλτούκης), Αρσένης (84' Μπαντζέλας), Κυριάκος, Αποστόλου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας - Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαλαμώτης (61' Πάσσος), Αθανασίου, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Μανάκας, Μαλαβιέος (67' Γκαλγκανόπουλος), Κοταρέλας, Φιλιππούλης.

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Α., Ζάχος Θ., Ακρίβος Κ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης