Βαθμολογία

«Επικίνδυνη ομάδα ο Παναιτωλικός»

Την ικανότητα του Παναιτωλικού να απειλήσει την ομάδα του στον προσεχή αγώνα για το πρωτάθλημα, παραδέχθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Εργοτέλη. 

Μια πολύ επικίνδυνη ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης στην 5η αγωνιστική της Super League, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης. 

Οι Κρητικοί θα υποδεχθούν τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο και ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, στο εύκολο γκολ που δέχονται. 

Πάντως, ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως η νίκη την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Νίκη Βόλου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: 

«Κάναμε ένα καλό συνδυασμό στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και αυτό θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. 

Υπάρχει προβληματισμός για την ευκολία που δεχόμαστε γκολ, το δουλεύουμε αλλά είναι διαφορετικά να δουλεύεις ένα πρόβλημα με ήττα στην πλάτη σου σε σχέση απ' την αρχή. Πρέπει να το βελτιώσουμε για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. 

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αν θέλουμε να μετρήσει το αποτέλεσμα στο Βόλο πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά είναι μια εξαιρετική ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη και πρέπει να το προσεγγίσουμε πολύ καλά τακτικά. Έχει τους παίκτες να σκοράρει και υπάρχει η ικανότητα για να γίνει. Γενικά είναι μια επικίνδυνη ομάδα».