Βαθμολογία

Βασιλακόπουλος: «Υπάρχουν υπεύθυνοι για τον Πανιώνιο»

Για προσπάθεια αποποίησης ευθυνών και μετάθεσής τους σε άλλους έκανε λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απαντώντας στα πυρά του Ηλία Λιανού. 

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, επέρριψε ευθύνες για τη μη αδειοδότηση της ΚΑΕ στην ηγεσία της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης στη διαδικασία και απάντησε στον ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων» πως γίνεται προσπάθεια μετάθεσης των ευθυνών για τη δύσκολη θέση της ομάδας του σε άλλους. 

«Δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα και δεν ρωτήθηκα και ποτέ από κανέναν για το τι θα γίνει με το όλο θέμα. Δεν είναι δυνατόν να παρέμβω και δεν έχω το δικαίωμα να παρέμβω. Η ΕΕΑ είναι η μόνη που μπορεί να πάρει αποφάσεις σε τέτοια θέματα. Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται. Πού βρισκόμαστε; Υπάρχουν υπεύθυνοι για το πώς έφτασε ως εδώ ο Πανιώνιος και έχουν ονοματεπώνυμο. Και φυσικά δεν είναι η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Κανένας μας δεν ζήτησε από την ΕΕΑ να μην είναι ο Πανιώνιος στο νέο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ. Αποτελεί ντροπή να το λέει κάποιος αυτό για την ΕΟΚ. Ο καθένας, όμως, δυστυχώς λέει ό,τι θέλει αντί να αναλάβει τις ευθύνες του. Και μέσα σε όλα μεταθέτει και τις ευθύνες στους άλλους. Εμείς ζητήσαμε μόνο να τηρούνται οι νόμοι και φυσικά να μπορούν να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα. Τίποτα περισσότερο», δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο Goal.