Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα πρωταθλήματα Υποδομών

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η προγραμματισμένη σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, με τους εκπροσώπους και προπονητές των σωματείων του Νομού που θα συμμετάσχουν φέτος στα πρωταθλήματα Υποδομής που θα διοργανώσει η ΕΠΣΛ.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 20 σωματείων του Νομού, ενώ στο πάνελ της σύσκεψης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ.κ. Νίκος Δημεράς και Χρήστος Σκάρλος, ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης και το μέλος της διοίκησης και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ κ. Γιάννης Βλάγκας. Την όλη συζήτηση της σύσκεψης παρακολούθησαν και οι δύο Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Νίκος Αργυρούλης και Γιώργος Δονδοτσάκης.

Πριν ξεκινήσει η σύσκεψη, ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Λευτέρης Γρηγοριάδης απηύθυνε προς τους εκπροσώπους των παρευρισκόμενων σωματείων ένα «ευχαριστώ» για την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί τους για μια 5ετία, που είχε σαν αποτέλεσμα την ομαλή και αξιόλογη διοργάνωση των πρωταθλημάτων Υποδομών και ζήτησε να συνδράμουν στις προσπάθειες που θα καταβάλει η νέα Επιτροπή, για να επιτευχθούν τα ίδια επιτυχή αποτελέσματα.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γρηγορίου, που εν τάχει αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση και στις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ. αυτής για τη μικρότερη δυνατόν επιβάρυνση των σωματείων, στη διοργάνωση όλων των πρωταθλημάτων και ειδικότερα αυτών των Υποδομών.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νίκος Δημεράς, αφού καλωσόρισε με τη σειρά τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές στον τρόπο διεξαγωγής των φετινών πρωταθλημάτων και ζήτησε από αυτούς τις απόψεις και προτάσεις τους, ώστε με βάση και αυτές να συνταχθεί και οριστικοποιηθεί η προκήρυξή τους.

Ακούστηκαν από την πλευρά των εκπροσώπων των σωματείων διάφορες απόψεις, οι οποίες και καταγράφηκαν από την Επιτροπή και θα ληφθούν υπόψη στην επικείμενη σύνταξη της προκήρυξης.

Τέλος, οι εκπρόσωποι των σωματείων ενημερώθηκαν για την οριστική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Υποδομών (Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό), που είναι το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου 2014, ενώ υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τα πρωταθλήματα αυτά θα αρχίσουν το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.