Βαθμολογία

Πρώτη για τον νέο κόουτς

Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού του συλλόγου, Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιήθηκε η σημερινή (25/9) προπόνηση της Skoda Ξάνθης εν’ όψει του Πανιωνίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Γουάλας. 

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις δύο σερί εντός έδρας νίκες (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει το… τιμόνι, ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία της Skoda Ξάνθης εν’ όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την Σούπερ Λίγκα. 

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός των Ακριτών είδε την πρώτη του προπόνηση με την καινούρια του ομάδα να ολοκληρώνεται δίχως προβλήματα, πλην του Γουάλας που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. 

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, έκαναν ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, εκτός από αυτούς που αγωνίσθηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Νίκη Βόλου και πραγματοποίησαν αποθεραπεία. 

Τελευταία προπόνηση της Skoda Ξάνθης είναι προγραμματισμένη για αύριο (26/9) το πρωί και με την λήξη της, θα ανακοινωθεί η αποστολή του συλλόγου για το ματς της 5ης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη.