Βαθμολογία

«Με είπε π...ας γιο ο Μέσι»

Τον λόγο που τον οδήγησε στο να πιάσει από το λαιμό τον Λιονέλ Μέσι, εξήγησε ο Ουέλινγκτον Ολιβέιρα. «Με είπε π...ας γιο», ήταν η τοποθέτηση του 35χρονου κεντρικού αμυντικού της Μάλαγα.

Κατά γενική ομολογία, ο Λιονέλ Μέσι είναι ένα από τα καλά παιδιά των γηπέδων και το χθεσινοβραδινό (24/9) περιστατικό που είχε με τον Ουέλινγκτον Ολιβέιρα, προκάλεσε την απορία του κόσμου. 

Βεβαίως αυτό που φαίνεται από την κάμερα, μπορεί και να απέχει χιλιόμετρα από την πραγματικότητα, που αν είναι αυτή που ισχυρίζεται ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλαγα, τότε δικαιολογείται -εν μέρει- η κίνησή του. 

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «El Larguero», ο Βραζιλιάνος άσος αποκάλυψε πως ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα εξύβρισε τη μάνα του. 

«Με είπε που…ας γιο, γι’ αυτό αντέδρασα με αυτό τον τρόπο», υποστήριξε ο Ουέλινγκτον, τονίζοντας ωστόσο πως με χαρά θα δεχθεί τη συγνώμη του Μέσι. 

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, ό,τι έγινε μένει στο γήπεδο. Αν έρθει και απολογηθεί, ευχαρίστως να δώσουμε τα χέρια».