Βαθμολογία

Ο Μικάελσεν για τον Σανμαρτεάν

Ως παίκτη με τεράστιο ταλέντο, αλλά περίεργη ψυχοσύνθεση κι όχι λάτρη της προπόνησης χαρακτήρισε ο Γιαν Μικάελσεν τον άλλοτε συνοδοιπόρο του στον Παναθηναϊκό, Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

Ο Γιαν Μικάελσεν ως προπονητής της εθνικής U17 της Δανίας θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία και ο Τύπος της χώρας βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Κι έχουν ενδιαφέρον όσα είπε για τον νυν άσο της Στεάουα που μάλλον δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε βάσει δυνατοτήτων. 

«Είχε απίστευτη ικανότητα στον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν του άρεσε να δουλεύει σκληρά. Ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω και συχνά κρατούσε την μπάλα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Ίσως λόγω της νοοτροπίας του δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που μπορούσε. Ο κόσμος τον λάτρευε λόγω των τεχνικών του αρετών και γινόταν πρωτοσέλιδο για μέρες μετά από κάποιες εμφανίσεις του. Κρίμα που δεν κατάφερε να διατηρήσει ψηλά τον πήχη. Ξέρω πως είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο σε αυτό ότι στον Παναθηναϊκό υπήρχε τεράστια πίεση από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς, ενώ ήταν μεγάλοι οι στόχοι. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί θέση βασικού και ένας παίκτης με την ψυχοσύνθεση του Σανμαρτεάν μπορεί να χάσει αμέσως τη χαρά του παιχνιδιού», δήλωσε στον ρουμανικό Τύπο ο Μικάελσεν.