Βαθμολογία

Αποθέωση για Πιάνιτς, ικανοποιήση για Χολέμπας

H Ρόμα έφτυσε... αίμα για να υποτάξει την σκληροτράχηλη Πάρμα στο "Ένιο Ταρντίνι", ωστόσο μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Μίραλεμ Πιάνιτς στο 88ο λεπτό επέτρεψε στον Τότι και στην παρέα του να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς, να κάνουν το "4 στα 4" και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Γιουβέντους.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρούντι Γκαρσία έσπευσε να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στον "λυτρωτή" Πιάνιτς ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πρώτο ματς του Χοσέ Χολέμπας με τη τζαλορόσα φανέλα αλλά και την εμφάνιση του Λιάιτς.

"Είμαι ευχαριστημένος, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στην έδρα της Πάρμα. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με ποιοτική κατοχή της μπάλας.

Η Πάρμα έπαιξε πολύ αμυντικά οπότε θεωρώ πως ήμασταν πολύ άξιοι οπυ καταφέραμε να πετύχουμε δύο τέρματα.

Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για δίδυμο Ρόμα-Γιουβέντους στη μάχη για τον τίτλο καθώς είμαστε ακόμα στην 4η αγωνιστική.

Το μεταξύ μας παιχνίδι την 6η αγωνιστική; Εγώ σκέφτομαι μόνο τη Βερόνα. Οι μπιανκονέρι είναι το φαβορί για τον τίτλο και ο Αλέγκρι είναι ένας μεγάλος προπονητής", τόνισε ο τεχνικός των Ρωμαίων, και συνέχισε:

"Ο Πιάνιτς είναι μία ιδιοφυία. Πώς παίρνουμε τα παιχνίδια; Δίνουμε τη μπάλα σε αυτόν. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο Λιάιτς, ξέρουμε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι είναι σημαντικοί για εμάς.

Είμαι επίσης ευχαριστημένος από το παιχνίδι του Χολέμπας. Έκανε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο, μετά κουράστηκε αλλά ήταν φυσιολογικό.

Θα πρέπει να δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες που κατεβαίνουν στο γήπεδο, όχι στους προπονητές. Είμαι τυχερός που έχω τόσο άξιους παίκτες".

Το ντεμπούτο του Χολέμπας στη Ρόμα μέσα από φωτογραφίες: