Βαθμολογία

Όρθιος ο Τύρναβος στη Μυτιλήνη!

Απέσπασε βαθμό «χρυσάφι» από την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδας (1-1)

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη

Με το δεξί ξεκίνησε ο Τύρναβος τις υποχρεώσεις του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας (β’ φάση). Έτσι λοιπόν μετά την πρόκριση επί του Πιερικού, το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη αγωνίστηκε την Τρίτη στη Μυτιλήνη όπου και αντιμετώπισε την ΑΕΛ Καλλονής. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τον Τύρναβο να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στον όμιλό του και μάλιστα απέναντι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Η αξία του βαθμού είναι μεγαλύτερη αφού η Λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε από το 74’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στεργιανού. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα και ανάμεσά τους και ορισμένοι ηρωικοί φίλαθλοι του Τυρνάβου που βρέθηκαν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις φάσεις να είναι ελάχιστες σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα. Ο Μίνγκας ανατράπηκε από τον Καραμανλή και ο Μανούσος από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0. Ο Τύρναβος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Μιλουτίνοβιτς (προσποίηση μέσα στην περιοχή και σουτ) στο 43’, σκορ που έμεινε και μέχρι το τέλος.

Ο Τύρναβος αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, έπαιξε με παίκτη λιγότερο για πάνω από δεκαπέντε λεπτά αφού αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη) στο 74’ ο Στεργιανός, παρόλα αυτά κοίταξε στα μάτια μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και στο τέλος πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό. Επόμενο ματς Κυπέλλου για τον Τύρναβο με τον Αιγινιακό στο Αλκαζάρ.

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρέρα, Αντέγιο,Στεφάνοβιτς, Καμαρά (67’ Αγρίτης), Βλαστέλλης (46’ Κύπρου), Μανούσος, Χωριανόπουλος, Μίνγκας (70’ Μπουρούς).

Τύρναβος (Α. Διγκόζης): Πρίφτη, Καραμανλής, Χαλούλος (72’ Ζυγκέριδης), Πεχλιβανόπουλος, Μιλουτίνοβιτς, Στεργιανός, Τσούκαλος (85’ Μπράνκοβιτς), Ντατίδης, Σαμαράς, Σολφερίνο (79’ Ιβανίδης), Ποκόνγκ.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας). Βοηθοί: Βάντσης (Δράμας), Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής).