Βαθμολογία

Εποχή Σα Πίντο στον Ατρόμητο

Προπονητής του Ατρομήτου είναι από σήμερα και επίσημα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Εντός της ημέρας θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου ανέλαβε και επίσημα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος διαδέχεται τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Πορτογάλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα. 

Η ανακοίνωση 

H ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Πορτογάλος Ricardo Sa Pinto είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. 

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου 

Βοηθός του θα είναι ο Tiago Rubeiro Goncalves ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει η πρόσληψη και δεύτερου συνεργάτη δικής του επιλογής. 

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει σήμερα (Τετάρτη) στις 16.15 από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην είσοδο του αθλητικού μας κέντρου (Θέατρο Πολιτών).