Βαθμολογία

Ρούνει: «Κακώς μας έχουν ξεγράψει»

Την πίστη πως η Μάν. Γιουνάιτεντ θα ξεφύγει από την κακή αγωνιστική κατάσταση και στο τέλος θα πετύχει, εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ στο Facebook. Τι είπε για τους συμπαίκτες του... 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αγωνιστική… κατηφόρα, όμως αυτή η κατάσταση είναι κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ. 

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», μέσω του Facebook, έστειλε το δικό του μήνυμα προς εχθρούς και φίλους πως κακώς έχουν ξεγράψει την ομάδα και την υποτιμούν. Στο τέλος ο σύλλογος θα βγει επιτυχημένος, όπως τόνισε Άγγλος επιθετικός. 

«Φαίνεται πως πολλοί άνθρωποι μας έχουν ξεγράψει εξαιτίας της ήττας μας την περασμένη Κυριακή, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Όταν κοιτάζω γύρω μου στα αποδυτήρια και βλέπω την ποιότητα που έχουμε, αλλά και την απίστευτη εστίαση των προπονητών μας στη λεπτομέρεια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα είναι επιτυχημένη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα του Μάντσεστερ γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη Λέστερ (5-3) και μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο… αρχηγός όμως φαίνεται αισιόδοξος για το μέλλον.