Βαθμολογία

Πρώτο διπλό με Αλεξανδρή για τον Φαλανιακό

Το πρώτο του διπλό από την πρώτη του κιόλας "έξοδο" πανηγύρισε ο Φαλανιακός. Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού επιβλήθηκε στον Παραπόταμο του τοπικού Κεραυνού με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Αλεξανδρή από το πρώτο ημίχρονο. Το ματς δεν διεκδικεί "δάφνες" ποιότητες, ειδικά σε ότι αφορά το δεύτερο ημίχρονο που ο Φαλανιακός προσπαθούσε κυρίως να διατηρήσει τα ηνία του ματς και να μην απειληθεί.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη πολύ καλή ευκαιρία τους στο ματς με καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Αλεξανδρή. Ο πρώην παίκτης του Αμπλωνιακού δείχνει ικανός να πάρει στις πλάτες του το βάρος της επίθεσης της ομάδας της Φαλάνης την φετινή σεζόν.

Επιπλέον, ο Φαλανιακός είχε δοκάρι στο 30' σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου, ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, ειδικά από την στιγμή που ο Φαλανιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπλέντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι "κίτρινοι" προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, από τις οποίες χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Αλεξανδρή και τον Πανταζή.

Ο Κεραυνός έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 70', αλλά ο Παππάς στάθηκε άτυχος, αφού είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο δοκάρι του Πουτσιάκα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Φαλανιακός πανηγύρισε την νίκη που τον διατηρεί σε απόσταση δύο βαθμών από τους πρωτοπόρους.

Οι συνθέσεις

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γουγουλιάς, Δαλακώνης, Κολοβός, Τάκε, Παππάς, Σαΐτης, Κουκουτσέλος (75' Σερίφης), Καπετάνιος, Καρανίκας (65' Ναΐμ).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης, Πανταζής, Μανακούσιος, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (46' Φατούρας), Μπλέντι, Παζώλης (70' Κόκκινος), Αλεξανδρής (85' Ιγγλέζος), Βαρσάμης.

Διαιτητές: Κορέστης Α., Ευστρατίου Ευ., Βασιλός Αθ.