Βαθμολογία

"Πέρασε" με Αποστόλου η Αστραπή

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας πέτυχε το δεύτερο "διπλό" της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας αυτή τη φορά στην έδρα του Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0. Το μοναδικό γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη πέτυχε ο Αποστόλου, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Αποστόλου, που σκόραρε έπειτα από ατομική προσπάθεια και πλασέ.

Επιπλέον, η λαρισινή ομάδα είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της στο πρώτο μέρος, αλλά οι προσπάθειες των Αρσένη και Σουλτούκη στις σέντρες του Ζαφειρούλη ήταν πολύ άστοχες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αστραπή προσπάθησε να παγώσει τον ρυθμό και να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, κάτι που κατάφερε περίφημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή για να φτάσουν στην ισοφάριση στο 65', αλλά ο Μπρέλλας με μια κρίσιμη επέμβαση κράτησε το "0" στην κεφαλιά του Χατζή.

Στο 83' ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ένα γύρισμα του Χασιώτη, καθώς θεώρησαν ότι βρήκε την μπάλα με το χέρι και όχι με το στήθος, όμως η κ. Τσιοφλίκη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι "πορτοκαλί" πανηγύρισαν την νίκη.

Οι συνθέσεις                                                                               

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Βίλλης, Πλιάγκας, Ιλιάζι, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Κουσιάς, Χατζής, Τασιός, Αμαρλαριώτης, Μπανάς (47' Γαδιτσάκης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Φλώρος, Μπατζέλας, Σουλτούκης (65' Καψιώχας), Αρσένης (80' Καλτσάς), Κυριάκος (90' Τάτσιος), Αποστόλου.

Διαιτητές: Τσιοφλίκη Α., Καρακώστας Α., Τσαπράζης Α.