Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τα πάντα…

Δάφνη Γλαύκης και Ηρακλής Λάρισας έμειναν στο 1-1 σε ένα ωραίο παιχνίδι

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Δάφνη Γλαύκης και Ηρακλής Λάρισας την Τρίτη το απόγευμα στο τελικό 1-1. Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο αφού στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ μέτριες, χωρίς να δώσουν την παραμικρή φάση για σχολιασμό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στην επανάληψη οι ομάδες παρουσιάστηκαν καλύτερες, υπήρχαν φάσεις έπρεπε όμως να φτάσουμε στο 80’ για να δούμε γκολ από την πλευρά του Ηρακλή του Ηρακλή με τον Κουρούμαλο και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν με τον Αγγελακόπουλο.

Σίγουρα πάντως η Γλαύκη δίκαια πήρε τον πρώτο της βαθμό και θα μπορούσε αν την βοηθούσε λίγο και η τύχη στο τέλος να πάρει και το τρίποντο. Από την άλλη ο Ηρακλής βρέθηκε σε άσχημη ημέρα και δεν έδειξαν οι παίκτες του τις δυνατότητες που σίγουρα έχουν.

Το φιλμ του αγώνα

50’ Ωραίο σουτ του Θεοδώρου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ.

60’ Ωραίο σουτ του μαχητικού Δαλαμπύρα έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

78’ Πολύ ωραία ενέργεια του Τσιώλη, έδωσε την μπάλα στον Βράκα, από εκεί πήρε την μπάλα ο Μίχος, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε πάνω στον αμυντικό, ξανά πήρε την μπάλα ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

80’ Ο Ζαφειρίου μπήκε στην περιοχή έδωσε την μπάλα στον Κουρούμαλο και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

82’ Ο Σερακιώτης έβγαλε την παράλληλη πάσα, ο Τσιώλης με την σειρά του άφησε την μπάλα στον Αγγελακόπουλο και αυτός με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-1.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκουτσής, Μπατσογιάννης (75’ Τσιώλης), Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Βεργής, Μίχος (90’ Τσιαγκάλης), Πίρε, Αγγελακόπουλος (92’ Πρίφτη), Βράκας, Σερακιώτης.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Ξαφάρας (75’ Φιλίππου), Τσιτσιούμης (65’ Λουκανίκας), Σάββας (45’ Θεοδώρου), Κουρούμαλος, Ζαφειρίου, Δαλαμπύρας, Νάστας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Πατέτσος, Ακρίβος.