Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τον Σμόλικα

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας κατάφερε να πάρει ο Σμόλικας Φαλάνης, που κέρδισε με σκορ 3-0 την Νίκαια και έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς μέχρι τώρα στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Φαλάνης έφτασε σε μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια Νίκαια, που παραμένει ακόμα όχι μόνο χωρίς βαθμούς, αλλά και χωρίς γκολ στην Α’ ΕΠΣΛ.

Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δείχνοντας απειλητικές διαθέσεις, όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Χριστοδούλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, δεν κατάφεραν από εκεί και πέρα, να απειλήσουν περαιτέρω. Το σκορ για τους γηπεδούχους, άνοιξε με ωραίο γυριστό σουτ ο Δάσσιος, στο 42ο λεπτό του αγώνα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου, που πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ. Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή των «πρασίνων» συνεχίστηκε με τον Σμόλικα να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ από νωρίς.

Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τσιρόπουλο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπαρούτας, που δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Σμόλικα να έχει το πάνω χέρι μέχρι και το 81ο λεπτό, όπου σφράγισε την νίκη όταν ο Μούμος με ωραία πάσα βρήκε τον Δάσσιο που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Νίκαια τέλειωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 53ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γκερλιώτης, από τον διαιτητής της συνάντησης.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Μανιώτης, Ντούφας, Γανός(85’ Χατζηγιάννης), Μπαρούτας(78’ Βλιώρας), Τσιρόπουλος(75’ Μούμος), Πατσής, Κόκρας, Δάσσιος.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Μπακαρτζής, Γκερλιώτης, Γεωργόπουλος(80’ Βέρρας), Πανδρεμένος, Χύσα, Σακελλαρίου(75’ Τίκας), Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος(70’ Γκουζιώτης).