Βαθμολογία

Με ανατροπή… δοξάστηκε το Βλαχογιάννι!

Η αναμέτρηση που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτήν την εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ήταν χωρίς αμφιβολία αυτήν ανάμεσα στην Δόξα Βλαχογιαννίου και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, με σκορ 2-1. Οι δύο ομάδες φαίνεται ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και έτσι το παιχνίδι ανάμεσα τους, είχε τα στοιχεία του ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν εκτός έδρας, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό ο Μπένος κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντωνιάδης, που ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1 για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για την ομάδα των Φαρσάλων, μιας και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν σύντομα και συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους.

Ειδικότερα, η Δόξα Βλαχογιαννίου, κέρδισε ένα έμμεσο το οποίο εκτέλεσε ο Φαρμάκας, δίνοντας την μπάλα στον Τζιόλα, που έκανε ένα σουτ, αλλά ο Κουτσουκέρας Ν., απέκρουσε για να έρθει στην επαναφορά της μπάλας ο Λιόλιος και να κάνει το 1-1, φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσια και στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.  

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πιέσουν, ενώ από την άλλη, η ομάδα των Φαρσάλων οπισθοχώρησε, αφήνοντας έτσι αρκετούς χώρους στους παίκτες του Νίκου Φακίτσα. Η πρώτη καλή στιγμή για το Βλαχογιάννι, ήρθε στο 60’ όταν ο Φαρμάκας είχε δοκάρι για να ακολουθήσει πέντε λεπτά αργότερα ο Τζιόλας που κι αυτός με την σειρά του σημάδεψε το δοκάρι.

Τελικά, στο 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ σε απόσταση 30 μέτρων από την αντίπαλη εστία. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεζίνι, που με ένα πολύ όμορφο σουτ, έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία, βάζοντας μπροστά την ομάδα του και κάνοντας την ανατροπή. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 80’ να ισοφαρίσουν, όταν ο Τλούπας έκανε μια κεφαλιά αλλά ο Βάλλας έδιωξε πάνω στην γραμμή της εστία του Χαλκιά και κράτησε το σκορ για την ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι των Φαρσάλων έχουν παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ομάδα τους.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αθανασούλης, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Δήμος, Φαρμάκας(85’ Μήσιος Δ.), Τζιόλας, Ξεφτέρης(75’ Γκουρομπίνος).

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας Ν., Κουτσουκέρας Θ.(60’ Πατσιούρας), Τσούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης(75’ Τλούπας), Σβερκούλης, Μπένος, Γιαχνής(55’ Μακρής), Βούλγαρης, Κομισόπουλος.