Βαθμολογία

Πάει τον Αλεξίου στα δικαστήρια η Καλαμαριά

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο τις εις βάρος του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη, αλλά και ολοκλήρου του δ.σ. της Π.Α.Ε. συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας μας, κ. Αλέξη Αλεξίου.

Σχετικά με το θέμα αυτό και με αποκλειστικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων του Απόλλωνα και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων έχει να επισημάνει τα εξής:

1. Οι εις βάρος του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη δηλώσεις του κ. Αλεξίου κρίνονται λίαν επιεικώς ως απαράδεκτες (και ατυχείς), δεδομένου ότι ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. είναι καταξιωμένος, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά.

2. Είναι εντελώς ανακριβείς και δη αναληθείς οι ισχυρισμοί του κ. Αλεξίου ότι δήθεν υπάρχουν καταγγελίες περί χρηματισμού μελών του δ.σ. της Π.Α.Ε. από γονείς ποδοσφαιριστών, προκειμένου αυτοί να δοκιμαστούν στην επαγγελματική ομάδα. Ρητά και κατηγορηματικά αναφέρουμε σχετικά ότι αποκλειστικός και μόνος υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα και την επάνδρωσή του ήταν προσωπικά ο κ. Αλεξίου και δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στο έργο του από μέλος του δ.σ.

3. Όλες οι επιλογές των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας είχαν την απόλυτη έγκριση του κ. Αλεξίου και έγιναν απ' αυτόν, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Ζαπρόπουλο. Ο ίδιος ο κ. Αλεξίου παρουσιάστηκε σε συνεδρίαση του δ.σ. και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έμψυχο δυναμικό, κάτι που επανέλαβε μερικές ημέρες αργότερα και στην συνέντευξη Τύπου της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, που δόθηκε με αφορμή την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι προφανές ότι μετά τις παραπάνω δηλώσεις του, ο κ. Αλεξίου έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας και αποτελεί πλέον ξένο σώμα για την οικογένεια του Απόλλωνα.

Τέλος, με ομόφωνη απόφαση του δ.σ. της Π.Α.Ε. τόσο ο πρόεδρος όσο και τα άλλα μέλη του δ.σ. θα κινηθούν νομικά κατά του κ. Αλεξίου για τις συκοφαντικές και δυσφημιστικές του δηλώσεις του».