Βαθμολογία

Έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε μέσα στο Αγρίνιο το τρίποντο επί του Παναιτωλικού το βράδυ της Δευτέρας και έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Και όλα αυτά χάρη στο 0-1 του «Δικέφαλου του Βορρά» επί των «καναρινιών».

Ο ΠΑΟΚ στο 36’ πέτυχε το γκολ, που έκρινε το παιχνίδι: Ο Μακ άδειασε τον Κουτρουμάνο στο ένας εναντίον ενός μέσα στην περιοχή και ο αμυντικός των γηπεδούχων βρήκε τον άσο των φιλοξενούμενων, ο οποίος έπεσε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο παθών και έτσι οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, το πάλεψε μεν, αλλά βρέθηκε σε αρκετά μέτρια βραδιά, μπλοκαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους και δεν μπόρεσε να βγάλει επί χόρτου επιθετικές αρετές στο παιχνίδι του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος (46’ Μπεχαράνο), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνεζ, Μορένο (46’ Κάπελ), Θεοδωρίδης (74’ Βασιλείου), Άλβες.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (56’ Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (87’ Κίτσιου), Αθανασιάδης (77’ Παπαδόπουλος).