Βαθμολογία

Ξεπέρασε τον Πούσκας ο Ρονάλντο

Το 24ο χατ-τρικ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε το Σάββατο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεπέρασε τον Φέρεντς Πούσκας και πλέον «απειλεί» τον αείμνηστο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Σε κάθε ευκαιρία ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει πόσο μεγάλος επιθετικός είναι, κάτι που είναι προς όφελος της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι επιδόσεις του Πορτογάλου με τη «βασίλισσας της Ευρώπης» είναι εντυπωσιακές και αυτό προκύπτει και από τα στατιστικά του από τότε που φόρεσε τη λευκή φανέλα. 

Το περασμένο Σάββατο, στην εκτός έδρας νίκη (8-2) της Ρεάλ επί της Λα Κορούνια, ο 29χρονος άσος κατάφερε να πετύχει το 24χρονο χατ-τρικ (δηλαδή τρία γκολ σε 22 αγώνες πρωταθλήματος και 4 σε άλλα δύο ματς) με τον σύλλογο της Μαδρίτης. 

Έτσι ξεπέρασε τον θρυλικό Φέρεντς Πούσκας που είχε 23 χατ-τρικ. Επόμενη πρόκληση για τον Ρονάλντο είναι να φτάσει – ξεπεράσει τον σπουδαίο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος είχε πετύχει 3 γκολ σε 21 γκολ και 4 σε 7 άλλα παιχνίδια. 

Από εκεί και πέρα, ο Ρονάλντο έχει σκοράρει τουλάχιστον σε βάρος 27 διαφορετικών ομάδων, οι οποίες είναι οι Εσπανιόλ, Ντεπορτίβο, Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο, Αλμερία, Σοσιεδάδ, Θέλτα, Έλτσε, Χετάφε, Γρανάδα, Λεβάντε, Μάλαγα, Ράγιο Βαγεκάνο, Σεβίλλη, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Σαραγόσα, Χερέθ, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Ράσινγκ, Έρκουλες, Σπόρτινγκ, Μπέτις, Βαγιαδολίδ και Οσασούνα.