Βαθμολογία

Ο Ίβκοβιτς για το τουρνουά με τον Ολυμπιακό

Ένα πολύ καλό τεστ δυνάμεων θα αποτελέσει για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς η συμμετοχή της Αναντολού Εφές στο Gloria Cup, με πρώτο αντίπαλο την Τρίτη τον Ολυμπιακό. 

Να δοκιμάσει την ετοιμότητα της ομάδας του απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θα έχει την ευκαιρία ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο Gloria Cup. Πρώτος αντίπαλος της Αναντολού Εφές θα είναι την Τρίτη ο Ολυμπιακός. 

«Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά, πολύ υψηλού επιπέδου και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Θα λάβουν μέρος έξι πολύ δυνατές ομάδες με μεγάλους στόχους και θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για μας. Έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία, παρότι είχαμε αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών και τώρα θέλουμε να βρεθούμε σε αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της έναρξης της σεζόν», ανέφερε ο «Ντούντα». 

Ο γκαρντ της ομάδας, Ντογκούς Μπαλμπάι, είπε με τη σειρά του: «Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Πλέον έχουν ενσωματωθεί όλοι οι διεθνείς και είμαστε πλήρεις».