Βαθμολογία

Ο ορισμός του Fair Play από τον Χλωρό

Μαθήματα Fair Play παρέδωσε την Κυριακή ο Γιάννης Χλωρός, στη χθεσινή νίκη της Νέας Ιωνίας επί του Ηλυσιακού στο γήπεδο της πρώτης.

Συγκεκριμένα, στο 63’ και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0, ο έμπειρος βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία, αλλά είχε προηγηθεί η σύγκρουση του αντίπαλο τερματοφύλακα, Σηφάκη, με παίκτη της Νέας Ιωνίας και ο Χλωρός αντιλήφθηκε το πρόβλημα του συναδέλφους του και ενώ μπορούσε να σκοράρει, έστειλε την μπάλα άουτ.

Αμέσως ο έμπειρος άσος καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, δήλωσε για τη συγκεκριμένη ενέργεια: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακά μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους».