Βαθμολογία

Απόλυτο respect από Τέρι σε Λάμπαρντ!

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι (τον άφησαν ελεύθερο οι Λονδρέζοι) και βρήκε καταφύγιο στο ΜLS και τη Νιου Γιορκ Σίτι, όμως η μοίρα τον ήθελε να "πληγώνει" την πρώην ομάδα του.

Ο 36χρονος μέσος, ο οποίος θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος του 2014 στη Μάντσεστερ Σίτι ως δανεικός, πέρασε ως αλλαγή στο κυριακάτικο ντέρμπι του "Etihad" και κατάφερε στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε να γίνει "Man of the Match"!

Και αυτό γιατί λίγο αργότερα σκόραρε εις βάρος της Τσέλσι για πρώτη φορά στην καριέρα του (στο 11ο ματς εναντίον της) χωρίς να το πανηγυρίσει και στο φινάλε γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση από τους εκδρομείς οπαδούς των Λονδρέζων προς χάρη όλων των όμορφων ποδοσφαιρικών αναμνήσεων που μοιράστηκαν από το 2001 και μετά μαζί του.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν πάντως και το μήνυμα που του έστειλε ο άλλοτε "διόσκουρός" του στην Τσέλσι, Τζον Τέρι, με τον αρχηγό της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο να ανεβάζει φωτογραφία του από το ματς μαζί με τον Λάμπαρντ και να γράφει:

"Αισθάνθηκα περίεργα που έπαιξα απέναντι στον Λαμπς και τον είδα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Επεφύλαξαν απίστευτη υποδοχή σε έναν πραγματικό θρύλο που κρατάει την Τσέλσι για πάντα στην καρδιά του.

Ελπίζω πραγματικά ο Λαμπς να έχει την ευκαιρία να τύχει αυτής της υποδοχής κάποια ημέρα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Καλό αποτέλεσμα φέραμε σήμερα που μας κρατάει στην κορυφή της Premier League με 3 πόντους διαφορά από τον δεύτερο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέρι.