Βαθμολογία

"Βρείτε τα, αλλιώς σας πετάω έξω"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να νίκησε με 3-0 την Βέροια στο Καραϊσκάκης, το κλίμα στην ομάδα ωστόσο διαταράχθηκε (προσωρινά) εξαιτίας ενός περιστατικού που έλαβε χώρα με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου.

Ο Μήτρογλου πήγε να αγκαλιάσει τον Τσόρι Ντομίνγκες, όμως ο τελευταίος τον έσπρωξε μακριά. Ο Έλληνας άσος πήγε να ζητήσει το λόγο και πριν τα πράγματα ξεφύγουν, οι συμπαίκτες τους τους χώρισαν. Γιατί συνέβησαν όλα αυτά;

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ εκτέλεσε ο Έλληνας επιθετικός, παρότι οδηγία του Μίτσελ είναι να τα εκτελεί ο Ντομίνγκες. Έτσι ο Αργεντινός... στράβωσε με τον Μήτρογλου και δεν δίστασε να το δείξει μπροστά σε όλον τον κόσμο.

Τους έβαλε στη θέση τους

Φυσικά το γεγονός πρόσεξε ο Μίτσελ, ο οποίος περίμενε υπομονετικά τους παίκτες του στα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκης". Εκεί όλοι είδαν έναν διαφορετικό Μίτσελ. Ο Ισπανός ξεκαθάρισε σε όλους πως δεν θα δεχθεί παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αν δεν τα βρείτε τώρα, θα σας πετάξω έξω. Και τους δυο", ήταν τα λόγια του, δείχνοντας φανερά εκνευρισμένος με το γεγονός.

Οι δυο παίκτες τα βρήκαν και έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το περιστατικό, κάνοντας μάλιστα μαζί τη σέντρα του δευτέρου μέρους.