Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τους Νέους του Τυρνάβου

Την καλύτερη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Τυρνάβου, στο πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα, με την Α.Ε.Λ.
Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με γεμάτο το Δημοτικό Γήπεδο του Τυρνάβου, ο Θανάσης Κουτσαφτίκης με τους ποδοσφαιριστές του έδωσαν μια πολύ καλή εμφάνιση γεμίζοντας αισιοδοξία τους φιλάθλους και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα, για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο, την πρωτοκαθεδρία είχαν οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου που με στρωτό ποδόσφαιρο φτάσανε πολλές φορές με αξιώσεις στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Τελικά το σκορ άνοιξε ο νεοεισελθών Χριστίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40'.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής του Τυρνάβου άλλαξε ολόκληρη την 11άδα, με τις αλλαγές να δίνουν φρεσκάδα και δυναμική στο παιχνίδι. Σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν οι Μαχαίρας, Λόλας, Χριστίδης και Γελαλής ενώ εντυπωσιακές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Χαρισούλης από πλευράς Τυρνάβου. Σε γενικές γραμμές κανένας ποδοσφαιριστής δεν υστέρησε στον αγώνα, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη δίψα και την όρεξή τους να διακριθούν μέσω της ομάδας του Τυρνάβου.

Η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου: Παναγιώτου, Ντιντής, Αλεξίου, Δάσσιος, Τσεκούρας, Χατζής, Μητσογιάννης, Βογιατζής (39' Χριστίδης), Ακρίβος, Τασιούλης, Μακρής.

Σύνθεση δευτέρου ημιχρόνου: Χαρισούλης, Μαχαίρας, Πέρπερας, Λόλας, Γελαλής, Βουτυρίτσας, Ανδρέου, Πρατσίλας, Νούσιος, Καρβούνης, Μαντζιώκας

Πηγή: paetirnavosfc.gr