Βαθμολογία

Συγκινημένος ο Λάμπαρντ

Σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Τσέλσι ήταν για χρόνια ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος την Κυριακή χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι με δικό του γκολ τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην πρώην ομάδα του. Όχι μόνο δεν πανηγύρισε το γκολ ο 36χρονος, αλλά έδειξε πολύ μπερδεμένος συναισθηματικά κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά το παιχνίδι.

"Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήμουν αντεπαγγελματίας αν έμπαινα μέσα και δεν έκανα τη δουλειά μου. Επομένως, πάτησα περιοχή και περίμενα να πάρω την μπάλα από τον Μίλνερ. Πέρασα 13 απίστευτα χρόνια με τους οπαδούς της Τσέλσι με αποτέλεσμα τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου πήρε την ισοπαλία" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν σκεφτόταν ότι θα πει "αντίο" στους οπαδούς της Τσέλσι υπό αυτές τις συνθήκες: "Όχι. Έχω ξαναπεί πως θα έπρεπε να γίνει υπό καλύτερες συνθήκες στο γήπεδο. Πραγματικά έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν περίμενα να μπω και να σκοράρω. Οι οπαδοί της Τσέλσι τραγουδούσαν το όνομά μου. Ήταν μία συναισθηματικά φορτισμένη μέρα. Δεν περίμενα να τους αποχαιρετήσω έτσι".

Ο Μίλνερ ρωτήθηκε αν περίμενε ότι ο Λάμπαρντ θα κάνει την κάθετη κίνηση που έχει στο ρεπερτόριό του και ότι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και η απάντησή του ήταν θετική. Στη συνέχεια για τον αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έβγαλε χαρακτήρα.

Ύστερα από ερώτηση του δημοσιογράφου ο Λάμπαρντ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σε Τσέλσι και Σίτι, ενώ αμέσως μετά ρωτήθηκε για τον Τζον Τέρι, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα σε μία προσπάθεια του Λάμπαρντ για να χριστεί και πάλι σκόρερ. "Ναι, το ξέρω, ο Τζον μπλοκάρει τα πάντα, έτσι παίζει" ήταν η απάντησή του.