Βαθμολογία

«Καμπανάκι» για τον Δωτιέα

Δεν τα κατάφερε ούτε στο Βελεστίνο και η συνέχεια είναι δύσκολη…

Μπορεί η ομάδα του Δωτιέα να ξεκίνησε τη χρονιά με πολλές και καλές μεταγραφές ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά από νωρίς, όμως τα αποτελέσματα της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς. Την Κυριακή μάλιστα γνώρισε την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο με σκορ 1-0 και ο προβληματισμός είναι έντονος για τη συνέχεια.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μία καλή ευκαιρία, ενώ ο Δωτιέας απείλησε με τους Ουέλιγκτον και Τσατσαλίδη.

Στην επανάληψη το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς τις μεγάλες φάσεις αλλά αρκετά δυνατό. Η ευκαιρία που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 65’ όταν ο Κεμάλι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Σωτηρόπουλος έβαλε το κεφάλι του, η μπάλα άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Δωτιέας προσπάθησε, αλλά δεν είχε την κλασική ευκαιρία για γκολ και έτσι έμεινε το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.  

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Χατζής, Αλεξίου, Μαλάκος (74' Μιχολίτσης), Κεμάλλι, Ζατσάι (62' Μπίκας), Κρεββατάς (77' Ζενούνι).

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Κουβελάς, Κοκκίνης, Χότζα, Ντακούλας, Πετρουζέλης, Κουρδής, Βαρουξάκης (60’ Τσιρογιάννης), Σωτηρόπουλος (60’ Γούτος), Τσατσαλίδης, Ουέλιγκτον (55’ Λεμά).