Βαθμολογία

«Θύελλα» πέρασε από τα Δένδρα

Νίκη-πρόκριση με σκορ 0-1 κατάφερε να πάρει η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, που με αυτό το σκορ κέρδισε τον Κεραυνό Δένδρων και πέρασε έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 29’ όταν ο Μητούλας έδωσε κάθετη μπαλιά στον Ξεφτέρη, αυτός βγήκε τετ α τετ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βαλιάκος με σουτ την έστειλε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, ο Ξεφτέρης έκανε ένα σουτ στο 60ο λεπτό, αλλά ο Κωστόπουλος απέκρουσε. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 71’ όταν ο Μητούλας έβγαλε σέντρα στην περιοχή και ο Γεωργάκης με πλασέ έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ξεφτέρης έχασε δυο απανωτές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και βγήκε τετ α τετ, ο ίδιος παίκτης, έστειλε την μπάλα άουτ.

Κεραυνός Δένδρων: Κωστόπουλος, Μπακού Ρ.(65’ Μπατραλέξης Β.), Ζιώγκος, Σκριάπας, Ντόνας, Μαργαρίτης(70’ Τζένης), Τσούτσος, Γκάτης, Αγγελής, Μπακού Ε., Κατσιαβριάς(75’ Βουρνάς).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκος, Τάμπλης, Μητούλας, Λιμπίκης, Παππάς, Βαλιάκος(35’ Γκρίμπας λ.τ.), Μήσιος, Ξεφτέρης, Γραμμένος Απ., Σαπουνάς(88’ Παναγιώτου), Γεωργάκης.