Βαθμολογία

«Αναγεννημένη» πήρε την πρόκριση

Η Αναγέννηση Φαρσάλων κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Βρυσιών με σκορ 1-2 και πλέον βρίσκεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας. Η ομάδα της πόλης των Φαρσάλων ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και κατάφερε να φτάσει σε μια δίκαιη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους, άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Τράντος, κάνοντας το 0-1, ενώ ο Τζερεμές στο 22’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 40’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Λάμπρου, το οποίο εκτέλεσε ο Ζητούνης, αλλά απέκρουσε ο Γκατζανάς. Δύο λεπτά αργότερα, ο Απόλλωνας Βρυσιών κέρδισε και πάλι πέναλτι, με τον Βαΐτση. Αυτήν την φορά εκτέλεσε ο Λάμπρου, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-2, μειώνοντας για την ομάδα του.

Στο 60’ η Αναγέννηση είχε δοκάρι με τον Τζερεμέ, κάτι που επαναλήφτηκε και στο 80ο λεπτό της συνάντησης. Δοκάρι όμως είχαν και οι γηπεδούχοι στο 73’ με τον Ζητούνη.

Απόλλων Βρυσιών: Χουλιάρας, Μπακογιάννης(46’ Αρβανιτοζήσης Δ.), Βαΐτσης, Γαϊτανίδης, Στεφανής, Λιάπης(80’ Μπερσιάνης), Γιαντσίδης, Μπουρίκος(35’ Τσιτσικλής), Λάμπρου, Ζητούνης, Αγγελάκης.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Βασιλόπουλος Β., Τριανταφύλλου, Μπόγκας, Δημητρόπουλος, Ρούμπας, Μουτκανάς Θ., Θεοχάρης Κ., Τράντος, Τζερεμές, Χάμος.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξίου, Προσμίτης, Μπουλάρι.